Parterapi

I langt de fleste parforhold oplever parrene op- og nedture i forholdet til hinanden. Hvis det indbyrdes bliver for svært at være i, som det er kan det være en god ide at søge professionel hjælp hos en terapeut. Nogle par vælger endda at tage problemerne i opløbet og gå i parterapi med jævne mellemrum, så deres forhold får et “eftersyn” og problemerne bliver taget i opløbet.

Parterapi – hvad og hvordan?

Parterapi er en terapiform som anvendes når I som par oplever problemer i forhold til det at få det til at fungere som par. Fokus i terapierne vil derfor ligge på de problemer, der opstår i kontakten mellem jer – kort sagt jeres indbyrdes kommunikation.

Jeg arbejder med samtaleterapi med rødder i gestaltterapien kombineret med elementer fra Imago-terapi. I praksis betyder det, at når vi vha. de første samtaler får os sporet ind på, hvordan I som par kommunikerer indbyrdes og ikke mindst hvor den ikke lykkes så godt, så begynder vi at arbejde med jeres indbyrdes dialog og gennem øvelser med spejling, lytten og accept får I oplevelsen af bedre at kunne se hinanden “som I er”. Derved vil dialogen, glæden og lidenskaben igen kunne få plads i jeres samliv.

Begrænsninger i parterapi

For at kunne gå i parterapi hos mig er det en betingelse at I er indstillet på at blive sammen og at det er derfor at I går i terapi. Grunden til det er at det at arbejde med par, der ønsker at gå fra hinanden kræver en mere specialiseret uddannelse, som jeg ikke har.

Kontakt

Vil du/I vide mere om parterapi hos mig så er du/I altid velkomne til at kontakte mig på 4046 3332. Telefontider alle dage mellem 08.00 og 19.00.

Uddannelsen til psykoterapeut MPF

Jeg er uddannet som psykoterapeut hos Essens i Silkeborg. Essens har uddannet psykoterapeuter og afholdt kurser siden 1992 og er positivt evalueret i henhold til socialministeriets kriterier, ligesom uddannelsen er adgangsgivende til Dansk Psykoterapeutforening.

Alle mine undervisere var erfarne psykologer og psykoterapeuter med en bred vifte af erfaring og viden, indenfor f.eks. parterapi, gruppeterapi, traumearbejde, behandling af angst og depression.

Jeg er optaget i Dansk Psykoterapeutforening (MPF), en forening af uddannede psykoterapeuter, hvis formål er at sikre kvaliteten af os og vores virke. Dermed kan du vælge mig og være sikker på at det er en psykoterapeut i Esbjerg der er uddannet på et godkendt uddannelsesinstitution.

 

Var du måske på udkig efter en individuel samtale?
Det kan du læse mere om her…

Er det i virkeligheden coaching du har behov for?
Læs mere om coaching hos mig her…

Vil du have et overblikover priser og afbudspolitik?
Læs mere her…