Coaching

HJælp til at finde sammen med dine værdier og mål

Hvad er coaching?

I coaching kigger vi fremad og med fokus på at få defineret et mål, som du kunne ønske dig at nå. Coaching sessionerne vil derfor indebære arbejde med alt der kan hjælpe dig eller forhindre dig i at nå dit mål. Jo mere indsigt du får om dig selv (dine følelser, tanker, adfærd, hvor meget ønsker du at nå dit mål, hvad er dine værdier og hvordan hænger de sammen med det du vil opnå?) og din omverden (hvem kan støtte dig, er der forhindringer, og mange ande faktorer) jo lettere bliver det at nå dit mål.

Coaching sessionerne vil typisk ende ud i en meget hands-on plan, som du kan gå i gang med at udføre med det samme. Coachingsamtalen tager typisk 45-60 minutter inkl. indledning og afrunding.

Jeg er uddannet indenfor kognitiv coaching. Jeg anvender ACT-værdibaseret coaching og Birgitte Jepsens DUKA-model og metode, ligesom jeg er uddannet sportscoach i Dansk Karate Forbund under DIF.

Hvem kan have glæde af coaching?

Det kan alle, der har et eller flere vigtige mål de vil nå. Hvad målet er, er ikke så afgørende, det kan nemlig være vældigt forskelligt. Det kan være du er:

  • En atlet, der ønsker hjælp til at forbedre en sportslig præstation, men oplever at mentalt mangler der det sidste for at lykkes.
  • En iværksætter, der mangler sparring ift. at få livet med familien og forretningslivet til at hænge sammen.
  • Et menneske, som mangler hjælp til at defineret sin rolle i livet på ny efter et tab, skilsmisse eller at du er trådt ind i en anden alder og føler dig på ukendt grund.

Virker coaching?

Ja, det gør det og ligesom med psykoterapi er det vigtigste kontakten eller kemien mellem coach og fokuspersonen.

Uddannelsen til psykoterapeut MPF

Jeg er uddannet som psykoterapeut hos Essens i Silkeborg. Essens har uddannet psykoterapeuter og afholdt kurser siden 1992 og er positivt evalueret i henhold til socialministeriets kriterier, ligesom uddannelsen er adgangsgivende til Dansk Psykoterapeutforening.

Alle mine undervisere var erfarne psykologer og psykoterapeuter med en bred vifte af erfaring og viden, indenfor f.eks. parterapi, gruppeterapi, traumearbejde, behandling af angst og depression.

Jeg er optaget i Dansk Psykoterapeutforening (MPF), en forening af uddannede psykoterapeuter, hvis formål er at sikre kvaliteten af os og vores virke. Dermed kan du vælge mig og være sikker på at det er en psykoterapeut i Esbjerg der er uddannet på et godkendt uddannelsesinstitution.

Var du måske på udkig efter en individuel samtale?
Det kan du læse mere om her…

Er det måske information om parterapi du mangler?
Læs mere om parterapi hos mig her…

Vil du have et overblik over priser og afbudspolitik?
Læs mere her…