Udtalelser fra klienter

Chanette, 24 år 

Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Michael, hvis du, ligesom jeg led/lider af lavt selvværd.

Du føler dig i gode og trygge hænder, tingene og/eller “lektierne” tages i dit tempo, du sætter dagsordenen, hvor Michael følger dig og sætter dig i centrum.

Jeg var min egen værste fjende i alt og troede ikke på mig selv i noget, jeg foretog mig (karriere, familierelationer, parforhold). Efter et forløb hos Michael, som hjalp mig med at finde og bruge de rette værktøjer, har jeg nu lært at acceptere mig selv mere, som den jeg er, det, jeg kan og det, jeg er knap så god til – hvilket er en HELT ok erkendelse.

Tilværelsen er generelt blevet lidt mere positiv og lys, og det kan jeg takke Michael for (på trods af at han helt sikkert ville bede mig om at takke mig selv i stedet 😉).

Tak, bare tak.

Mand i 40erne, problemer i parforhold 

Jeg var lidt skeptisk første gang jeg ankom til Michael, da jeg ikke før havde modtaget psykoterapi, men Michaels rolige væsen og hans måde at gribe tingene an på gjorde, at jeg ret hurtigst følte mig afslappet og derved kunne løsne op og være modtagelig for de input og værktøjer Michael præsenterede. 

Jeg har i dag fået en helt ny tilværelse og er blevet meget mere afslappet og føler mindre stress. Jeg vil helt klart anbefale Michael Lund og vil komme igen, hvis jeg skulle få behov for det.