Udtalelser fra klienter

Arbejdsoverbelastning, livskrise, selvværd

Hvad jeg fik med fra samtalerne med dig var ikke et diplom om at have bestået, men en indsigt i mig selv, mine reaktioner og strategier på godt og knap så godt.
Følelsen af at det er ok – jeg er ok – giver mig mere lyst til og mod på at leve livet.
Jeg er på vejen til erkendelse og accept af mig som jeg er, og af hvad jeg har med af værdier, “kasser” og historie.
Det har været en rejse med mange små personlige åbenbaringer, nogen få grænseoverskridende oplevelser og gode snakke med familien.

Kvinde i 40´erne

Lav selvværd, overtænkning, perfektionist, barndoms traume

Jeg har haft mange problemer i mit hoved før jeg mødte Michael, primært grundet min fars skæld ud, rasende attitude til alt der ikke var perfekt og hans stressende høje forventninger. Efter et halvt års forløb med Michael hvor jeg også havde mine forældre med inde en enkelt gang kan jeg med glæde sig at jeg er kommet fantastisk ud af det. Jeg kan nemmere håndtere min overtænkning og stoppe mig selv før jeg spiraler alt for meget. Sammen med at mine forældre bedre forstår hvordan jeg tænker, og hvordan de bedst kan hjælpe mig.

Michael har ikke været andet en rar og forstående overfor, hvor jeg kom fra da jeg først mødte ham, og det var så dejligt at jeg havde et sted hvor jeg bare kunne snakke og finde ud af hvordan jeg kunne arbejde sammen med mig selv i stedet for at modarbejde mig selv.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Michael.

Mand, 19 år

Deprimeret, stresset, udfordret arbejdsliv

Jeg kom til Michael efter en hård periode arbejdsmæssigt og privat. Den varme og ro jeg blev mødt med, var lige hvad jeg havde brug for. Jeg kan på alle måder anbefale ham, det har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg har fået nogle rigtige gode redskaber til at komme videre, og har virkelig følt mig set og hørt 🙂 
Kvinde, i 30´erne

Stress, bekymringer, lavt selvværd

Jeg havde efter længere tid med stort arbejdspres og udfordringer i privatlivet valgt at søge hjælp hos Michael. Ved første møde gjorde hans  rolige væsen mig tryg. Jeg ser Michael som et yderst professionelt menneske der støtter og vejleder på bedste vis.
Jeg er mor til en pige der er født med et handicap og det har givet mig store bekymringer i livet udover det har jeg været en pige med et lavt selvværd. Michael har givet mig værktøjerne til at mestre mine bekymringer og tro på at det jeg gør er godt nok. Det har gjort en verden til forskel for mig og min familie. for det vil jeg være evigt taknemmelig, af hjertet tak. 
Kvinde, i 30´erne

Lav selvtillid, lav selvværd, mobbet, overtænker alt, dårlig til at kommunikere, vredes problemer, ensom, perfektionist og mistet viljen til at leve

Jeg havde ret mange problemer at arbejde med før jeg mødte Michael. Efter 10 samtaler med Michael så har vi allerede nået at være igennem alle problemerne og nu vil jeg selv mene at jeg ikke har brug professionel hjælp i et stykke tid.
Så hvis man nu kun har 1 eller 2 problemer at arbejde med så ville jeg virkelig anbefale at du får en snak med Michael fordi der er helt sikkert ikke noget som han ikke kan hjælpe med, når det kommer til det mentale helbred.
Mand, 21 år

Præstationsangst i sport

Jeg søgte efter psykoterapeut på nettet og fandt Michael. Jeg havde i et stykke tid haft angst i forhold til at udøve den sport jeg ellers elsker.

Michael hjalp mig til at få styr på mine tanker og har formået at give mig nydelsen af sport tilbage. Jeg vil uden tvivl anbefale Michael, da han er en rar og venlig person, som er god til at lytte og kom med gode forslag som har hjulpet mig under mit forløb. Det tog ikke mange forsøg før jeg så forbedring og efter ca. 7 samtaler var problemet løst til en grad, hvor vi stoppede vores samarbejde. Dette er fordi, jeg blev givet de redskaber jeg havde brug for i min hverdag. Jeg vil helt klart anbefale et forløb hos Michael.

Mand, 24 år

Lavt selvværd

Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Michael, hvis du, ligesom jeg led/lider af lavt selvværd.

Du føler dig i gode og trygge hænder, tingene og/eller “lektierne” tages i dit tempo, du sætter dagsordenen, hvor Michael følger dig og sætter dig i centrum. Jeg var min egen værste fjende i alt og troede ikke på mig selv i noget, jeg foretog mig (karriere, familierelationer, parforhold). Efter et forløb hos Michael, som hjalp mig med at finde og bruge de rette værktøjer, har jeg nu lært at acceptere mig selv mere, som den jeg er, det, jeg kan og det, jeg er knap så god til – hvilket er en HELT ok erkendelse.

Tilværelsen er generelt blevet lidt mere positiv og lys, og det kan jeg takke Michael for (på trods af at han helt sikkert ville bede mig om at takke mig selv i stedet 😉).

Tak, bare tak.

Chanette, 24 år

Problemer i parforhold 

Jeg var lidt skeptisk første gang jeg ankom til Michael, da jeg ikke før havde modtaget psykoterapi, men Michaels rolige væsen og hans måde at gribe tingene an på gjorde, at jeg ret hurtigst følte mig afslappet og derved kunne løsne op og være modtagelig for de input og værktøjer Michael præsenterede. 

Jeg har i dag fået en helt ny tilværelse og er blevet meget mere afslappet og føler mindre stress. Jeg vil helt klart anbefale Michael Lund og vil komme igen, hvis jeg skulle få behov for det.

Mand i 40´erne

Nedtrykthed 

Eftersom jeg i meget lang  tid havde været nedtrykt måtte jeg erkende at have brug for hjælp.

Derfor henvendelse til Michael med håbet om dette.

Efter 7-8 besøg kan jeg i dag placere det psykiske pres i en skuffe som kan lukkes og åbnes, men det vigtigste er at den igen kan lukkes uden at det påvirker mig sind negativt.

Tak for hjælpen.

Mand, 78 år

Nedtrykt, manglende arbejdsglæde 

Jeg startede hos Michael efter en lang periode, hvor jeg pga. flere personlige nedture fuldstændigt havde mistet humøret, arbejdsglæden og evnen til at se lys for enden af tunnellen.
Jeg følte med det samme god kemi med Michael. Han er helt nede på jorden og nem at tale med. Han er ikke “psykolog” agtig og tog hver gang udgangspunkt i de problemstillinger jeg havde. Der var en rigtig god tråd igennem hele forløbet, som både indeholdt terapi og coaching.
Et forløb hos Michael kan helt klart anbefales.
Ole

Vrede, sorg, lavt selvværd 

Michael fortjener 5 ud af 5 stjerner. Han er et mega rart menneske, der lytter til ens behov og kommer med en masse gode ideer, metoder og redskaber til, hvordan man kan arbejde med sig selv, så man bedst muligt kan acceptere og arbejde med ens problemer. Man føler aldrig, man bliver presset til noget man ikke vil, da man altid har mulighed for at sige fra hvis det er for grænseoverskridende.

Kan kun varmt anbefale ham!

Christian

Arbejdsrelateret stress 

At gå hos Michael har hjulpet mig rigtig meget, hans rolige væsen var behageligt.

Gennem vores samtaler har han givet mig nogle redskaber til at tackle hverdagens stress og tilmeld hjulpet mig med at værdisætte mit liv. Dette har givet mig en stor ro og en nye måder at arbejde med mig selv på, som samtidig har virket stressreducerende.

Alt i alt den rigtige hjælp for mig og en stor anbefaling herfra.

Mand i 30´erne