Udtalelser fra klienter

Chanette, 24 år 

Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Michael, hvis du, ligesom jeg led/lider af lavt selvværd.

Du føler dig i gode og trygge hænder, tingene og/eller “lektierne” tages i dit tempo, du sætter dagsordenen, hvor Michael følger dig og sætter dig i centrum.

Jeg var min egen værste fjende i alt og troede ikke på mig selv i noget, jeg foretog mig (karriere, familierelationer, parforhold). Efter et forløb hos Michael, som hjalp mig med at finde og bruge de rette værktøjer, har jeg nu lært at acceptere mig selv mere, som den jeg er, det, jeg kan og det, jeg er knap så god til – hvilket er en HELT ok erkendelse.

Tilværelsen er generelt blevet lidt mere positiv og lys, og det kan jeg takke Michael for (på trods af at han helt sikkert ville bede mig om at takke mig selv i stedet 😉).

Tak, bare tak.

Mand i 40erne, problemer i parforhold 

Jeg var lidt skeptisk første gang jeg ankom til Michael, da jeg ikke før havde modtaget psykoterapi, men Michaels rolige væsen og hans måde at gribe tingene an på gjorde, at jeg ret hurtigst følte mig afslappet og derved kunne løsne op og være modtagelig for de input og værktøjer Michael præsenterede. 

Jeg har i dag fået en helt ny tilværelse og er blevet meget mere afslappet og føler mindre stress. Jeg vil helt klart anbefale Michael Lund og vil komme igen, hvis jeg skulle få behov for det. 

Mand, 78 år, nedtrykthed 

Eftersom jeg i meget lang  tid havde været nedtrykt måtte jeg erkende at have brug for hjælp.

Derfor henvendelse til Michael med håbet om dette.

Efter 7-8 besøg kan jeg i dag placere det psykiske pres i en skuffe som kan lukkes og åbnes, men det vigtigste er at den igen kan lukkes uden at det påvirker mig sind negativt.

Tak for hjælpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ole, nedtrykt, manglende arbejdsglæde 

Jeg startede hos Michael efter en lang periode, hvor jeg pga. flere personlige nedture fuldstændigt havde mistet humøret, arbejdsglæden og evnen til at se lys for enden af tunnellen.
Jeg følte med det samme god kemi med Michael. Han er helt nede på jorden og nem at tale med. Han er ikke “psykolog” agtig og tog hver gang udgangspunkt i de problemstillinger jeg havde. Der var en rigtig god tråd igennem hele forløbet, som både indeholdt terapi og coaching.
Et forløb hos Michael kan helt klart anbefales.

Christian, vrede, sorg, lavt selvværd 

Michael fortjener 5 ud af 5 stjerner. Han er et mega rart menneske, der lytter til ens behov og kommer med en masse gode ideer, metoder og redskaber til, hvordan man kan arbejde med sig selv, så man bedst muligt kan acceptere og arbejde med ens problemer. Man føler aldrig, man bliver presset til noget man ikke vil, da man altid har mulighed for at sige fra hvis det er for grænseoverskridende.

Kan kun varmt anbefale ham!

Mand i 30erne, arbejdsrelateret stress 

At gå hos Michael har hjulpet mig rigtig meget, hans rolige væsen var behageligt.

Gennem vores samtaler har han givet mig nogle redskaber til at tackle hverdagens stress og tilmeld hjulpet mig med at værdisætte mit liv. Dette har givet mig en stor ro og en nye måder at arbejde med mig selv på, som samtidig har virket stressreducerende.

Alt i alt den rigtige hjælp for mig og en stor anbefaling herfra.