For mig er et spændende arbejdsliv = et afvekslende arbejdsliv. Ensformighed fører – for mig – til stagnation i mine kompetencer og min gejst.

Udfordringer af den rigtige slags giver mulighed for ny inspiration, andre perspektiver på mit virke og muligheden for ny læring og nye samarbejder.

Mandag den 13. september var jeg inviteret til at holde et oplæg for et hold Offshoreteknikere fra Ørsted – det tidligere DONG, som en del af et seminar, hvor de skulle dele erfaringer og lave kick-off på deres næste projekt.

Min opgave var at lave et inspirerende oplæg med udgangspunkt i dels mine erfaringer som sportsudøver på højt plan (karate) og fra en vanskelig tid i mit liv og hvordan at kultur, kommunikation og værdier havde en indflydelse på både processen og resultatet.

Det var bestemt en udfordring af de fede. Dels var jeg spændt på, om jeg kunne fange mit publikum, da det var første gang jeg lavede et foredrag af denne slags og så skulle det være på engelsk. Jeg taler et rigtig godt engelsk OG der er forskel på at konversere med et andet menneske, hvor vi skiftes til at tale og så at skulle tale en god time uden pause. Godt gik det jo – jeg fik gode tilbagemeldinger fra nogle af deltagerne bagefter.

Tak til Ørsted og specielt Jesper Pedersen, for tilliden og den gode oplevelse, som gav mig inspiration til at ville lave flere foredrag, oplæg eller workshops i samme stil.